Comentarii Skincell Pro

 • Dorina
  A folosit ser skincell pro pentru a scăpa de mol pe fata. Mare și volum aluniță complet plecat pentru 2 luni. Ce bine că am renunțat la o intervenție chirurgicală, și a crezut în aplicare a acestui medicament.
  Skincell Pro
 • Dima
  Crema skincell pro are un miros plăcut, moale consistenta. Folosit împotriva negi pe gat, complet trecut în doar o lună. Aplica dimineața și seara, după duș.
  Skincell Pro
 • Liviana
  Comanda soțului pentru a trata negii de pe spate. El de mult timp nu am crezut ca o crema, puteți scăpa de ele, dar eu l-am încurajat-l să înceapă să se bucure. Deja după o săptămână negii au început să treacă. Acum au trecut deja 3 săptămâni, ce se bucură de ser Skincell Pro, condiloame au rămas doar mici mazăre.
  Skincell Pro
 • Valeria
  În timpul sarcinii am început să apară pete cutanate. Medicul a spus că acest lucru este normal, dar pe mine acest "culoarea leopard" nu facea. La sfatul prietena a cumparat ser Skincell Pro, și, după o lună de la pete de vârstă, nu a mai rămas nici urmă.
  Skincell Pro
 • Nelly
  La mine a fost foarte urat aluniță jurul nasului. Mie nu mi-a plăcut întotdeauna, chiar Am apelat la un chirurg pentru ajutor. Dar medicul a recomandat pentru a începe, încercați ser Skincell Pro. În doar 2 luni am scăpat de alunite pe fata, fara interventii chirurgicale.
  Skincell Pro
Evaluare Skincell Pro
4.1
25